Q&A over RFT

Datum: 11 januari 2024; 20.30u – 21.30u; online (zoom)

Heb je vragen over de Relational Frame Theory, bijvoorbeeld bij het lezen van de blogs of na het volgen van de training? Stel je vragen tijdens deze Q&A en Richard zal ze naar eer en geweten beantwoorden.

Alle vragen zijn welkom!

Wat is RFT

RFT staat voor ‘Relational Frame Theory’ en is, kortgezegd, een theorie die ons in staat stelt om inzicht te krijgen in iemands verhalen of taalpatronen, bijv.: zoals hoe iemand over zichzelf of over anderen denkt. Dit soort taalpatronen hebben vaak een grote invloed op het gedrag van cliënten. Met behulp van inzichten in zulke taalpatronen kan het contact met je cliënten verdiepen en kun je begrijpen waarom ze doen wat ze doen.

 

Trainer

Richard van Romunde is de trainer voor deze workshop. Hij heeft zich sinds 2018 verdiept in de Relational Frame Theory en gebruikt dit nu dagelijks in zijn praktijk. Hij heeft RFT geleerd van de onderzoekers die al ruim 30 jaar met het onderwerp bezig zijn: Yvonne Barnes-Holmes, Ciara McEntaggert en Dermot Barnes-Holmes. Over RFT zegt Richard:

Ik merk dat, met behulp van RFT, het contact met mijn cliënten een diepere laag heeft gekregen. Ik kan ze nu op een dieper niveau begrijpen. Ik snap waarom ze doen wat ze doen en waarom ze precies dit verhaal over zichzelf zijn gaan vertellen. Hun verhaal heeft een geschiedenis en het heeft een reden dat het er is. Het verhaal over zichzelf houdt het gedrag in stand. Dit zijn belangrijke aspecten voor mij om mee te nemen in een therapiesessie. RFT heeft veel voor mij betekent als therapeut. Ik kan me beter inleven in mijn cliënten met deze kennis. Graag deel ik deze kennis met je en wat het voor je kan betekenen in de therapiesessie.

 

Praktische Informatie

Datum: 11 januari 2024
Tijd: 20.30u – 21.30u
Locatie: Zoom

Taal: Nederlands
Aantal Deelnemers:
max. 15

Annuleren: Annuleren kan voor aanvang van de Q&A kosteloos.

Kosten

Betaal wat je financieel bereid bent om er voor te geven. Kies hieronder een prijs die passend is voor jou. Met jouw bijdrage ondersteun je me om dit met jou en anderen te delen.

Wil je weten waarom hiervoor gekozen is, lees dan hier verder.

Schrijf je in voor de Q&A

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven. Als je de bevestiging hebt ontvangen in je mail is inschrijving compleet.
Je ontvangt binnen enkele dagen de factuur voor het door jouw gekozen bedrag
.